Välkommen till Mora Bygg AB

Välkommen till Mora Bygg AB

Vi är din lokala byggfirma i Mora med över 40 aktiva år i byggbranschen.

För att vi ska vara Dalafolkets självklara val av byggentreprenör och bibehålla hög kundnöjdhet, har vi ordentliga arbetsprinciper som appliceras i alla delar av vår verksamhet:

  • Trygg arbetsmiljö
    Vi på Mora Bygg vet att trygga arbetsplatser medför engagerade hantverkare och fantastiska resultat. Därför har vi en etablerad arbetsmiljöpolicy som vi nyttjar i vårt dagliga arbete. Detta innefattar riskanalyser, arbetsplatsregler och beslutade skyddsåtgärder.

  • Hänsyn till miljön
    Vårt byggföretag i Mora värnar om miljön. Vi tar därför ansvar för vår miljöpåverkan och vidtar åtgärder för att minska den. Detta gör vi bland annat genom välfungerande källsortering, hushållning av råvaror och energi samt ett långsiktigt och hållbart tänk i alla aspekter av vår verksamhet.

  • Kvalitetsfokus
    Vi har som mål att alla arbeten vårt byggföretag i Mora tar sig an ska sluta i ett högkvalitativt resultat. Därför lyssnar vi lyhört på våra kunders önskemål och förväntningar, så att vi kan uppnå dessa. Vi ser även till att konstant leta utvecklingsområden och bibehålla ett högt kvalitetfokus.

Kontakta oss!

Är du i behov av byggtjänster från ett etablerat och tryggt byggföretag med lokal förankring i Mora? Då är Mora Bygg rätt för dig. Kontakta oss redan idag, så visar vi hur våra snickare i Mora kan hjälpa dig.

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Vill du ha hjälp med helhetslösningar inom bygg från ett lokalt och erfaret byggföretag i Mora? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att lämna en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben