Bygg ditt drömhus med en av de största byggföretagen i Mora

Att bygga ett nytt hus behöver inte vara så komplicerat eller ta speciellt lång tid om du vänder dig till ett professionellt byggföretag i Mora. Vi har många års erfarenhet av husbyggnationer och kan åta oss totalentreprenaden för din husbyggnation, där vi är med dig från planering till utförandet.

Drömmer du också om att få bygga ditt drömhus så finns det flera alternativ att välja mellan. Du kan antingen be en arkitekt rita ditt drömhus eller så kan du välja bland ett stort antal färdiga husmodeller där du erbjuds en nyckelfärdig lösning. Oavsett hur du väljer att bygga ditt drömhus kan du vända dig till ett professionellt byggföretag i Mora som kan hjälpa dig med ditt husbygge. Vi på Mora Bygg har hjälpt massor av privatpersoner att bygga hus och kan förstås även hjälpa dig med ditt drömhus. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig då du vill bygga nytt hus.

 

Att bygga nytt hus

Ska du bygga nytt hus är det mycket fördelaktigt att anlita ett byggföretag i Mora som tar hand om totalentreprenaden kring husbygget. I samband med husbyggnation är det många hantverkare som ska samverka på byggarbetsplatsen innan huset är klart för inflyttning. Det krävs att någon har kontroll över att dels de hantverkare som ska utföra arbetet är behöriga men även att de utför arbetet enligt gällande branschregler.

 

Genom överlåta totalentreprenaden för ditt husprojekt till oss på Mora Bygg så ansvarar vi för koordinationen mellan de olika hantverkarna så att bygget går enligt plan och att det blir klart i tid. Istället för flera kontaktpersoner så kommer endast en arbetsledare uppdatera dig löpande om projektets utförande, vilket gör att du sparar både tid och slipper administration. Det innebär också att du slipper erhålla fakturor från flera olika företag och får istället allt samlat på en faktura.

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Mora Bygg är ett av Dalarnas största byggföretag i Mora och utför tjänster åt både privatpersoner som företag. Våra skickliga snickare i Mora kan åta sig alla typer av snickeriuppdrag i samband med att du ska bygga nytt, bygga om eller bygga till. Vi kan också hjälpa dig med köksrenovering, badrumsrenovering eller totalrenovering av din fastighet, såväl invändigt som utvändigt. Om du planerar att bygga hus kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan lämna rådgivning och lyssna på dina önskemål, utan att du förbinder dig för något. Vi kan bistå dig med allt från att hjälpa dig hitta en tomt, välja ett hus, projektering och planering av ditt hus utförande och därefter ansvara för att huset blir klart i tid och med ett förstklassigt resultat. 

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Vill du ha hjälp med helhetslösningar inom bygg från ett lokalt och erfaret byggföretag i Mora? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att lämna en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.