Våra Tjänster

Att utföra ett större byggprojekt kräver kunskap, erfarenhet och en ansvarsfull byggledning. Vi åtar oss en mängd olika projekt av varierande storlek. Våra snickare i Mora har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att arbetet utförs säkert och på rätt sätt med högsta kvalité.

Mora Bygg är ett byggföretag i Mora som utför byggtjänster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Våra snickare i Mora är utbildade och innehar yrkesbevis och nödvändiga certifieringar men har också den erfarenhet som krävs för att kunna utföra alla typer av bygguppdrag. Vi åtar oss både mindre och större uppdrag, men även totalentreprenader då du ska bygga nytt eller utföra en renovering. Vi samarbetar med utbildade och behöriga underentreprenörer när vår personal inte räcker till. Vare sig det gäller rörmokeri, plattsättning, elektricitet, måleri, golvläggning eller plåtslagning, kan vi lösa det åt dig. Det betyder att vi kan ta ansvar för hela ditt projekt så att arbetet utförs korrekt med perfekt resultat och alltid i tid. Du är välkommen att kontakta oss för fri rådgivning kring ditt byggprojekt.

 

Våra tjänster

Mora Bygg är en byggfirma i Mora som varit verksamma under många år i branschen. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom bygg, smått som stort. Våra lokala snickare i Mora har stor kompetens då det kommer till nybyggnationer och renovering. Här finner du ett urval av de tjänster som vi kan hjälpa dig med.

 

Bygga hus

Vi kan hjälpa dig att bygga ditt hus, antingen uppritat efter dina önskemål, eller genom köp av husmodeller från Bra Hus som vi samarbetar med. Vi kan även bistå dig då du ska göra en tillbyggnad eller en ombyggnad av din befintliga fastighet. Våra snickare i Mora kan också bygga garage, carport, Attefallshus eller andra mindre byggnader.

 

Badrumsrenovering

Vi kan utföra badrumsrenoveringar men även totalrenoveringar av andra delar av din bostad, såväl inomhus som utomhus. Våra snickare i Mora utför alla typer av byggarbeten och för specialarbeten som VVS, elektricitet och våtrumsarbeten samarbetar vi med behöriga hantverkare inom respektive område. Mora Bygg är med dig hela vägen då du ska renovera så du kan känna dig trygg med vårt arbete, från planering till utförande under vår byggledning.

 

Fasadbyte

När din fasad behöver bytas kan vi åta oss totalentreprenaden för ditt fasadbyte. Vi använder oss endast av det bästa materialet för att ge din fasad det bästa utseende men även den längsta livslängden. Vi kan också hjälpa dig med fönsterbyte om du vill passa på att byta till nya fönster i samband med ditt fasadbyte.

 

VVS arbeten

Ska du renovera ett badrum eller behöver du byta ut fastighetens avloppsrör kan du vända dig till oss. Vi kan också hjälpa dig då din bostadsrättsförening ska utföra ett stambyte. Vi tar över ansvaret för hela projektet och koordinerar med de behöriga hantverkare som ska utföra arbetet så att arbetet blir korrekt utfört och fullföljs enligt tidsplan.

 

Markarbeten

Behöver du hjälp med markarbeten då du ska bygga nytt hus eller behöver du lägga om dräneringen för ditt hus. Våra markarbetare är proffs på markentreprenader och förbereder din tomt för din nybyggnation exakt utifrån dina önskemål.

 

Kontakta oss för rådgivning och offert

När du behöver hjälp med byggtjänster kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan komma ut och inspektera ditt projekt och diskutera dina önskemål. Våra erfarna och kunniga snickare i Mora kan ge dig rådgivning kring ditt projekt och därefter lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Vill du ha hjälp med helhetslösningar inom bygg från ett lokalt och erfaret byggföretag i Mora? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att lämna en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.