Vår byggfirma i Mora bistår dig med totalentreprenad

När du ska utföra ett större byggprojekt kan du tryggt överlåta ansvaret till en byggfirma i Mora som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leda bygget. Vi kan åta oss totalentreprenad då du ska bygga. Våra snickare i Mora är yrkesutbildade och har lång erfarenhet inom branschen.

När du behöver hjälp med ett byggprojekt som exempelvis nybyggnation, takbyte, fasadbyte eller en renovering av din bostad är det klokt att anlita ett företag som kan åta sig totalentreprenad för ditt projekt. En totalentreprenad innebär att ett byggföretag tar över ansvaret för projektet och hjälper dig med allt - planering, utförande, byggledning och slutlig leverans. Mora Bygg har varit verksamma i branschen under många år och har varit totalentreprenörer för många byggprojekt. Våra skickliga snickare i Mora har den yrkeskunskap och erfarenhet som krävs för att utföra alla typer av byggarbeten. Vi samarbetar dessutom med behöriga hantverkare inom alla yrkesgrupper. Kontakta oss då du vill erhålla hjälp med ditt projekt genom en välrenommerad byggfirma i Mora.


Vad innebär en totalentreprenad

När du ska bygga nytt, bygga till, bygga om eller utföra en renovering av din bostad är det du som beställare som är byggherre för projektet. Normalt är att du överlåter totalentreprenaden till ett byggföretag som tar över allt ansvar för projektet, som byggherre. En byggherre ansvarar för allt från projektering, planering, budget, arbetsmiljö, att arbetet utförs av behöriga hantverkare, materialtillverkning och materialbeställning. Dessutom ansvar en byggherre för att alla personer på arbetsplatsen är försäkrade och att de bär rätt skyddsutrustning. Dessutom ska en byggherre se till att det finns utrustning och maskiner på platsen och att allt arbete koordineras mellan alla olika hantverksgrupper så att det inte blir stopp i projektet.

 

Vi på Mora bygg har många års erfarenhet av totalentreprenader och har professionella byggledare som kan ta över allt ansvar för ditt projekt. Det innebär att du kan vara trygg med att arbetet utförs av behörig personal, på ett korrekt sätt och med ett perfekt resultat, enligt tidsplan.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Planerar du en nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad eller en renovering, invändigt som utvändigt, ska du alltid anlita en professionell byggfirma med yrkesutbildade snickare. Mora Bygg har varit verksamma under många år i branschen och vi kan åta oss alla typer av byggtjänster. Vi kan bland annat hjälpa dig med takbyte, fasadbyte, mattläggning, badrumsrenovering, målning, nybyggnation av bostäder och allt inom VVS. Du kan kontakta oss för att boka ett hembesök så att vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina behov och önskemål och lämna råd samt prisförslag, kostnadsfritt och utan några förpliktelser. 

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Vill du ha hjälp med helhetslösningar inom bygg från ett lokalt och erfaret byggföretag i Mora? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att lämna en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.