Vår byggfirma i Mora tar oss an totalentreprenad för ditt projekt

Genom att överlåta totalentreprenaden för ditt byggprojekt får du kompetent hjälp av en byggfirma i Mora med planeringen, utförandet och kvalitetsgranskningen. Vi är experter på att koordinera större byggprojekt så att de avslutas i tid och med ett förstklassigt resultat.

Äger du en fastighet kommer du med åren att behöva utföra olika renoveringar som bland annat renovera och måla om fasaden, byta tak, byta fönster eller renovera invändigt. Detta krävs för att fastigheten ska fungera så att det inte uppstår skador inne i fastigheten, som exempelvis vattenskador, fuktskador och mögel. När du planerar att utföra renoveringar eller då du vill bygga om eller bygga till kan du vända dig till en byggfirma i Mora som är experter på alla typer av byggnadsarbeten. Kontakta oss på Mora Bygg om du vill få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt.

 

Totalentreprenad för ditt projekt

När du ska renovera ett kök, ett badrum eller utföra en totalrenovering av din bostad krävs det att arbetet utförs av flera olika hantverkare som är certifierade inom sina respektive arbetsområden. Om du anlitar en byggfirma i Mora som åtar sig totalentreprenaden för din renovering så kan du helt släppa alla tankar på allt som behöver ordnas. Vi på Mora Bygg tar över ansvaret för att endast behöriga hantverkare utför arbetet med godkänt material och enligt de rådande branschreglerna.

 

Fördelar med totalentreprenad

Det finns många fördelar att lägga ut totalentreprenaden på en byggfirma i Mora. Dels så kommer en ansvarig arbetsledare utses som uppdaterar dig löpande om projektets status och dels så ansvarar vi för att koordinera arbetet mellan de olika hantverksgrupperna så rätt hantverkare är på plats vid rätt tillfälle. Slutligen så får du allt samlat på bara en faktura, istället för en faktura från varje företag. Självklart drar vi av ROT-avdrag direkt på vår faktura, vilket motsvarar 30 % av de totala arbetskostnaderna, upp till 50 000 kronor.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Mora Bygg är en byggfirma i Mora som tillhandahåller skickliga snickare i Mora som har yrkesbevis och en lång erfarenhet inom branschen. Det innebär att vi kan åta oss alla typer av byggprojekt i Dalarna med omnejd. Vi kan också åta oss totalentreprenaden för ditt projekt så att du slipper all administration och flera olika kontaktpersoner. Istället ser vi till att kvalitetssäkra ditt byggprojekt och uppdaterar dig löpande över projektets status. Du kan kontakta oss för mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt projekt och lämna rådgivning, utan att du förbinder dig för något. Vi erbjuder dig sedan en offert med ett konkurrenskraftigt pris som också omfattar trygga garantiåtaganden efter slutfört projekt. 

Få en kostnadsfri offert av våra snickare på Mora Bygg!

Vill du ha hjälp med helhetslösningar inom bygg från ett lokalt och erfaret byggföretag i Mora? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för att lämna en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.